Boktips, låt Dig bli inspirerad

boktips

Beskrivning:

Hur blir man rik?

Per Håkan Börjesson rekommenderar i boken väldigt enkla principer.

  • Börja varje månad med att spara 10 % till dig själv.
  • Ha lägre kostnader än intäkter varje månad.
  • Köp aktier eller aktiefonder.
bli miljonär, boktips

Boktips

Vägen till din första miljon : alla kan bygga en egen pengamaskin av Tobias Schildfat

Beskrivning:

I den här inspirerande berättelsen får du veta hur du kan bygga en alldeles egen PENGAMASKIN.

Författaren har blandat fakta med egna erfarenheter för att visa hur sunt förnuft och livets skola kan förvandla din privatekonomi till ett framgångsrikt företag. Det krävs ingen speciell utbildning, yrkeserfarenhet eller talang för att tillgodogöra sig bokens budskap. Allt som behövs är en vilja att bygga in ekonomisk frihet och oberoende i ditt liv.

vägen till din första miljon, boktips

Boktips

Rich Dad, Poor Dad Vägen till ekonomisk framgång av Robert T Kiyosaki

Beskrivning:

De råd som de flesta pappor traditionellt ger sina barn är så vardagligt att det nästan känns klichéartat: ”Gå till skolan och få dig en bra utbildning, spar pengar, jobba hårt och den finansiella belöningen kommer att komma.”

I sin explosiva finanshandbok Rich Dad, Poor Dad föreslår Robert T Kiyosaki att du kanske skulle ha struntat i dessa råd!

Här uppmuntras till en ny syn på det gamla traditionella synsättet i kring ekonomi. Kiyosaki avslöjar hemligheten till sin väg till succé.

rich dad, boktips

Oroar du dig för din ekonomi? Kan du förverkliga alla dina drömmar med de pengar du förfogar över? Här får du beprövade, säkra och enkla hjälpmedel att bygga upp en förmögenhet. Boken har på kort tid rönt stort intresse hos en stor publik över hela världen. Bodo Schäfer vet vad han skriver om och har förmågan att på ett lättläst och enkelt sätt tydliggöra hur man lyckas med sitt ekonomiska liv.

vägen till ekonomisk frihet, boktips

Aktie- och fondhandboken är en lättläst och överskådlig bok om sparandet i aktier och fonder. När du har läst den kommer du att ha betydligt

bättre förutsättningar att fatta beslut om ditt sparande, oavsett om det gäller ditt pensionssparande eller sparandet för andra ändamål. Aktier har varit den bästa sparformen i flera decennier. Det finns dock en del risker med ägandet i aktier och fonder. Men det finns också goda möjligheter. Riskerna är emellertid inte svåra att identifiera. Med en del enkla medel kan man undvika de värsta fallgroparna. Den som fattar fler riktiga beslut än felaktiga kan bli en framgångsrik aktie- och fondsparare.

aktiebok, boktips

Läsa en bok på kvällen kan vara både avkopplande och inspirerande, hoppas att några av dessa boktips kan inspirera dig att ta näste steg med din privatekonomi.